Produktet

Produktet tona

Përshkrimi i imazhit: Të gjithë  automjetet mund të pësojnë  dëmtime të ndryshme të  të tilla si gërvishtjet, abrazionet, venitjet e ngjyrës, ndotjet aciditike, njolla të ujit dhe së fundi vrima të cekta të zhavorrit të cilat lehtësiht mund të depërtojnë në veshjen bazë dhe duke sjellë kështu shanse të larta të shkatërrimit të veshjes kryesore. Me Magnus Pro të aplikuar në  sipërfaqen e pjesëve të ngjyrosura,  mund të evitohen dëmtimet e ndryshme, duke ruajtur ende pamjen origjinale estetike dhe shkëlqyese.

Magnus Pro ofron linja të produkteve, për të përmbushur kërkesat gjithnjë në ndryshim të tregut. Secila prej shtresave tona shkëlqejnë në një nga karakteristikat kryesore që e karakterizon siç është qartësia e pakrahasueshme, hidrofobiditeti e aftësia emrekullueshme e vetë-shërimit të vazhdueshëm. Ju emëroni atë që kërkoni… dhe ne i kemi të gjitha këtu nën një çati – HD, Infinity, Optimum.

Dendësi 215 Mikronë

Poliuretani ultra i dendur matet me shumëzimin e qindra mikronave më të trashë se veshja origjinale.

Qartësia Superiore

Aftësia e Vetë-shërimit

Aftësia vetë-shëruese ndaj gërvishtjeve të vogla dhe abrazioneve pa përdorimin e elementë të jashtëm të ngrohjes.

SHTRESA ME VETI TË VAZHDUESHME VETË-SHËRUESE

 

 • Nëpërmjet teknologjisë revolucionare, Magnus Pro Infinity ofron një tipar kyç të vetë-shërimit të menjëhershëm.
 • Shtresa mbrojtëse mund të shërohet vetvetiu nga shenjat e ndryshme, gërvishtjet e lehta të shkaktuara nga teknikat e papërshtatshme të larjes apo edhe nga shenjat e shkaktuara nga përdorimi i përditshëm, gjithmonë pa asnjë element të jashtëm të nxehtësisë.
 • Parandalon zbehjen për shkak fenomeneve mjedisore si rrezatimi UV (ultra-vjollcë) dhe kontaminimi (ndotja).

SHTRESË ME ULTRA DENDËSI & SUPER SHKËLQIM

 

 • Me një trashësi 215 mikronë,  premton një shkëlqim të pakrahasueshëm dhe një nivel jashtëzakonisht të lartë qartësie.
 • shtresa e hollë mbrojtëse është jashtëzakonisht e qartë dhe me shkëlqim që bëhet një (përputhet) me bojën origjinale.
 • Me ultra dendësi, ajo siguron që boja të jetë e mbrojtur mirë në çdo kohë.

ANTI-NDOTJA

 

 • E karakterizuar nga karakteristika të vetë pastrimit dhe anti-njollë për rezistencë maksimale ndaj  papastërtisë dhe njollës; ndaj ndotësve mjedisorë dhe grafiteve.s
 • Qartësi e lartë optike dhe shkëlqim i jashtëzakonshëm mbi sipërqfaqen e ngjyrosur.
 • Aftësi vetë-shëruese ndaj gërvishtjeve të vogla dhe abrasioneve.
 • Udhëheqës i industrisë dhe përcaktues i standardit në qartësi, shkëlqim, dendësi, aftësi vetë-shëruese; tipike kundër njollave

SILIKONI

 • Silikoni Magnus Pro është formuluar si një polimer akrilik për të mbrojtur shtresën plastike të mbrojtjes së bojërave të uretanit alifatik. Ngjitësi do të formojë një lidhje të fortë me strukturën e molekulës së shtresës plastike mbrojtëse dhe do të krijojë një pengesë aktive nga defektet mjedisore,  dhe ekspozimi UV për shkak të formacionit të veçantë me shtresën Magnus Pro, silikoni është shumë më efektiv krahasuar me dyllet ngjitëse të zakonshme.

Pyetjet e bëra më shpesh!

Cila është qëndrueshmëria eshtresës plastike mrojtëse e sipërfaqeve të lyera ?

Një mirëmbajtje profesionale e instaluar dhe e duhur e shtresës plastike Magnus Pro garantohet për 6 vjet (kushtet dhe kushtet e aplikueshme).

Si duhet ta mbaj makinën time pas instalimit të shtresës plastike mbrojtëse?

Ne rekomandojmë të lani makinën minimalisht një herë në javë dhe në fund ta spërkatni me një llak spray të thjeshtë mbi pjesën e aplikimit të silikonit nëse preferohet. shtresa plastike mbrojtëse Magnus Pro është rrethuar me një shtresë veshje qelqi për mbrojtje shtesë.

Duhet të aplikoj dyll apo lustroj makinën time pas instalimit të shtresës plastike mbrojtëse?

Lajmi i mirë është se nuk nevojitet lustrim apo dyll pas instalimit të shtresës plastike mbrojtëse. Ajo do të ruajë gjendjen dhe karakteristikat e saj me vetëm larje të thjeshtë të makinave dhe llak në pjesën ku aplikohet silikoni.

Do të vëresh ndonjë pjesë të avualluar pas aplikimit të shtresës plastike mbrojtëse?

Ne presim dhe personalizojmë cdo pjesë të shtresës plastike mbrojtëse në përputhshmëri ideale me përmasat e makinës, duke përdorur makineritë plotter, duke i dhënë kështu mbulimit total të makinës, statusin e një vepre artistike.

Si të zgjedh mes aplikimit të shtresës plastike mbrojtëse dhe veshjes me qelq?

Veshja prej qelqi është një shtresë ultra e hollë e mbrojtjes prej disa micronave, një opsion i përballueshëm për mbrojtje kundër pluhurit, mbeturinave dhe oksidimit të butë mjedisor. Shtresa plastike mbrojtëse është një formë e prekshme dhe e ngurtë e mbrojtjes kundër gërvishtjeve, gurëve apo zhavorrit, pasojat e mjedisit dhe oksidimit. Shtresa plastike mbrojtëse është aq e fuqishme sa dendësia e tij është dukshme nga 200% deri në 400% më e dendur se veshja origjinale. Këto dy opsione kërkojnë vetëm një larje të përjavshme të makinave dhe llak në pjesët e plikimit të silikonit, duke përjashtuar kështu lustrimin dhe dyllin për të qëndruar më kushte sa më të mira.

A mund ta instaloj shtresën plastike mbrojtëse dhe ta vesh atë gjithashtu?

Pa asnjë dyshim! Shtresa plastike mbrojtëse Magnus Pro mund të mbështillet me shtresën tonë të qeramikës për shtresën përfundimtare të mbrojtjes, dhe sërish të mbetet e shkëlqyeshme dhe brilante.