Mbrojtja automobilave

Shtresa mbrojtëse e ngjyrës mbështetur në nanoteknologji dhe në lidhjet kovalente ofron një kapacitet “vetë-shërues” dhe strukturë polimerike (yndyrore) ultra të dendur.

Shtresat mbrojtëse MAGNUS PRO  janë testuar dhe provuar nga SGS.

  • 215 mikronë trashësi (400% më e trashë sesa veshjet e zakonshme të tejdukshme)
  • Mbrojtja ndaj gurëve, ndaj mbetjet e krijuara nga prishjet e rrugës dhe gërvishtjet
  • Shkëlqim jashtëzakonisht të lartë dhe me ngjyra të rinovuara
  • Aftësi vetë-shëruese ndaj gërvishtjeve
  • E rrethuar me shtresë të veçantë me veshje SiO2

Mbrojtja e Mobilerive

Shtresa mbrojtëse Magnus Pro promovon një mënyrë jetese moderne. Ne kemi për qëllim të bashkojmë mbrojtjen me mobiliet artizanale, gjithmonë duke i mbrojtur  ato nga gërvishtjet, papastërtitë dhe venitjet e ngjyrës. Shtresa mbrojtëse revolucionare Magnus Pro  është jashtëzakonisht marramendëse dhe shumë e  fuqishme. Përshtatje e mbrojtjes mobilerike  është bërë e mundur si pasojë e projektimit tonë të sofistikuar me anë të programeve kompjuterike. Si rezultat, mobiljet tuaja të bukura artizanale do të mbeten në stil, me shkëlqim brilant dhe të mbrojtura.

Mbrojtja e Pajisjeve Elektornike

Në botën e sotme dixhitale, pajisja juaj elektronike është shoku juaj i ardhshëm më i mirë. Trajtojeni atë si të dashurin tuaj duke e mbrojtur atë me shtresën tonë të njohur të padukshme që e mbron atë me fanatizëm si një mburojë. Me zhvillimin e teknologjisë së lidhjeve  kovalente, të  formuluar shkencërisht mund të ofrojë vetë-shërim ndaj gërvishtjeve dhe dëmtimeve të jashtme gjatë kohës.

Mbrojtja e Mjeteve Lundruese

Shtresa plastike Magnus Pro është një shtresë mbrojtëse e projetuar shkencërisht  që shtrihet përtej mbulimit të automobilave. Ne kemi bërë një studim serioz të përpiktë dhe kemi arritur të formulojmë dhe krijojmë shtresën e fundit  mbrojtëse që i përshtatet sipërfaqeve  të ndryshme të tilla si: pjesët e brendshme mobilerike, balustrat, punimet me trurin teak, tavolinë qelqi etj, me idenë e ruajtjes së pamjes origjinale dhe mbrojtjen e sipërfaqeve nga gërvishtjet,venitjet e ngjyrës dhe njollat .