Garazhet

Garazhet tona

PARTNER ME NE

Partneriteti është në qendër të çdo gjëje që bëjmë në Magnus Pro International. Partnerët tanë vlerësojnë shtrirjen tonë globale, rrjetin dhe markën e besuar. Ne punojmë të shtyrë nga misioni ynë për të ndërtuar besim dhe mundësi në shkallë botërore, dhe kjo mund të arrihet vetëm në bashkëpunim me partnerët tanë. Ne premtojmë që nuk do të ecim para apo pas jush, por ne do të ecim krah për krah me ju, për të arritur lartësitë më të mëdha.

MAGNUS PRO AMERIKA

505 US Pkwy, McCarran, Nevada, USA

MAGNUS PRO NEUSEELAND

95C Wairau Road, Wairau Valley 0627, Okland, Neuseeland

MAGNUS PRO SÜDAFRIKA

Unit 1, B Berry Park, Wildberry Road, 1200, Südanfrika

MAGNUS PRO HONG KONG

Nr.8. Kwong Sang Hong Center. 151-153 Hoi Bun Road, Kwun Tong, Hong Kong

MAGNUS PRO MALAYSIA

10, Jalan Pemberita U1 / 49, Glenmarie, 40150, Shah Alam, Selangor, Malaysia

MAGNUS PRO VIETNAM

No.1409, Huynh Tan Phat Stresi, Phu Thuan Ward, District 7, Hochiminh City, Vietnam

MAGNUS PRO ALBANIEN

Rruga 28 Nentori, Nr 57, Mëzez, 1057 Tirana, Albanien

MAGNUS PRO PAKISTAN
Miran Mohammad Shah Road Karachi, Pakistan

MAGNUS PRO SLOVAKIA & CZECH REPUBLIC
Jarmočná 1896/2, Košice, 04001, Slovak Republic
Phone: +421 918 898 353
Email: magnuspro@magnuspro.sk

  • Rruga 28 Nentori, Nr 57, Mëzez, 1057 Tirana, Albania
  • info@magnuspro.eu
  • +355 68 808 7141