Mirë se vini në Magnus PRO. Projektuar për të mbrojtur!

Shtresa mbrojtëse e bojës mbështetur në nanoteknologji dhe në lidhjet kovalente ofron një kapacitet “vetë-shërues” pa përdorimin e elementëve të ngrohjes

  • Mëso më shumë rreth nesh

Aftësi vetë-shëruese të vazhdueshme pa përdorimin e elementëve ngrohëss

Material mbrojtës impakt, i projektuar për të mbrojtur nga guralecët, abrazionet dhe gërvishtjet

Veshja unike hidrofobike me SiO2 mundëson një mirëmbajtje minimale

Qartësi e lartë dhe një nivel i pakrahasueshëm shkëlqimi

Dizenjoja e shtresës ka strukturë minmale të “lëkurës së portakallit”  që do të thotë se ofron një reflekt pasqyrë.

Material me një dendësi të përshtatshme  deri në 400% më e dendur sesa mesatarja e veshjeve të tjera transparente

Teknologjia e Magnus Pro Paint Film Mbrojtjes

Kush Jemi Ne?

Magnus Pro është lider në tregun mbarë botëror të shtresave plastike mbrojtëse për sipërfaqet e ngjyrosura, me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që përfshin automobilat, mbrojtjen e brendshme të varkave (yacht) dhe të pajisjeve IT (teknologjike)

Cilësia e produkteve tona

Si e mbron filmi Magnus Pro vleren e investimi tuaj?

Trashësia e filmit